Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Iedere keer neem ik me voor om minimaal 1 keer per 2 weken wat op mijn blog te schrijven, maar ik zie dat het ondertussen al weer dik een maand geleden is... Dat betekent of dat ik het te druk heb....of dat ik niets te vertellen heb. Gelukkig is het eerste het geval!

Door het goede weer heb ik het nog steeds druk met lessen. En de paarden lopen nog altijd de hele dag buiten, zij het wat minder lang door het vroege donker worden. En het goede weer zorgt er ook voor dat we nog steeds iedere 2 weken crossles hebben en dat ik regelmatig naar Apeldoorn rijd voor dressuurlessen van Rien.We zijn dus lekker bezig! En dat werpt zijn vruchten af. De paarden zijn goed fit en lopen fijn.

In de weekenden zijn we weer druk met het geven van de cursus "Klassieke Dressuur en het Rechtgerichte Paard". In Gouda hebben we op 30 oktober het laatste deel gehad, in Liessel hebben we aankomend weekend deel III en dan staat er weer een cursus gepland in Echteld op 8, 15 en 22 januari. In februari zal er nog een cursus longeren gegeven worden en voor we het weten is het dan weer... LENTE!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk