Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Eigenlijk wilde ik jullie weer vervelen met praatjes over hoe mijn les gisteren was met De Rechter. Over hoe geweldig hij het doet...over dat we aan het snuffelen zijn aan de piaffe en passage......woorden waarvan ik niet wist dat ze ooit in mijn woordenboek zouden voorkomen.....En over hoe trots ik ben op hem! Vooral omdat hij afgeschreven was, afgekeurd en uitbetaald..... Dat maakt het EXTRA gaaf dat hij het zo goed doet!

Zaterdag waren we 2e van 10 deelnemers en haalden we onze 5e punt in het Z2 binnen....Zo gaaf!! Maar omdat ik in herhaling val met al dat gezwijmel over dit wonderpaard............

 

Nu even iets heel anders!!

 

Zondag hadden we een workshop valkenieren. En wat was het leuk! We hebben veel geleerd over verschillende roofvogels, gewandeld met uilen en "gevlogen" met uilen, valken en gieren. Echt TE gaaf! De vogels zijn heel mooi maar ook heel indrukwekkend. Vooral de uilen vonden we geweldig. Ze hebben een hoog aaibaarheidsgehalte maar als je ziet hoe snel ze een kuiken naar binnen werken dan is weer duidelijk dat ook dit echte wilde dieren zijn.Hierbij wat leuke plaatjes van een zeer geslaagde middag!

 

derechterenvogels1 derechterenvogels2 derechterenvogels3

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk