Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Gisteren hebben we, in het bijzijn van onze dierbaren, elkaar het ja-woord gegeven. Het was zo'n mooie en bijzonderde dag! We zijn werkelijk overdonderd door alle aandacht. Mooie woorden werden gesproken, emotionele teksten op kaarten geschreven,liedjes voor ons gezongen.

Merken hoeveel mensen om ons geven, de moeite hebben genomen om van ver te komen, dat heeft ons diep geraakt.

We hebben tranen gelaten, hartelijk gelachen, heerlijk gegeten en uiteindelijk zelfs nog gedanst. Het was een geweldige dag waar we vaak met heel warme gevoelens aan terug zullen denken.

Naast dat de langgekoesterde wens van trouwen in vervulling ging had ik ook nog een ander feestje te vieren. Een week voor het trouwen had ik namelijk de laatste examens van de opleiding Instructeur Paardensport Niveau IV in Deurne. Ik deed samen met een aantal andere mensen uit de paardenwereld, het zogehete VCE-traject. Dit traject richt zich op mensen die beroepsmatig actief zijn in de paardensport en vaak lesgeven en/of trainingen verzorgen maar niet beschikken over een diploma. De afgelopen weken waren de examens in Duits, Engels, Nederlands, Rekenvaardigheid, Rijden, Springen en Lesgeven. Ik haalde alle vakken!

Op 4 juli zal ik dan ook het diploma in ontvangst mogen nemen! Bewust heb ik niemand laten weten dat ik hiermee bezig was, ik wilde het eerst maar eens halen! Maar de mensen die zich afvroegen waarom ik ineens zo fanatiek aan het springen was.....snappen nu waarom dat was!! 

voor site

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk