Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Dit Paasweekend was een raar weekend. Zaterdag ging ik met Oakville (Otto) en De Rechter Z1 starten in Helvoirt. Wat een leuk en goed georganiseerd concours! Ik begon met De Rechter en hij voelde tijdens het losrijden heerlijk. Ook tijdens de 2 proeven was ik erg tevreden over hoe we gingen. Gaaf!! Op naar het Z2 denk ik dan tijdens zo'n proef :-).

Helaas was dat dit keer wat te optimistisch, want tijdens de prijsuitrijking bleek dat de juryleden van beide ringen onze proeven niet hadden kunnen waarderen. Weinig punten (191 en 199) en bijna onderaan de lijst geeindigd.

Op zo'n moment ga ik volledig aan mezelf twijfelen. Moet ik niet gewoon alleen maar dat doen waar ik ECHT goed in ben? En de wedstrijden laten voor wat het is?? Maar ik wil zo graag laten zien dat het "ZO" ook kan. En dat een afgekeurd paard weer gewoon in de sport mee kan doen. En dat je op de manier waarop wij rijden, dus OOK wedstrijden kunt rijden. Maar onderaan eindigen is niet zo'n goede reclame voor onze trainingsmethode....

Vandaag stond weer een wedstrijd op de agenda. En deden De Rechter en ik weer onze uiterste best. We deden er zelfs nog een schepje boven op! Ook Anja en Toskana waren vandaag van de partij. En dit keer werd ons rijden gelukkig wel weer gewaardeerd! Anja reed 3 winspunten bij elkaar (195 en 194 pnt in het L2) en ik 2 winstpunten in het Z1 (215 en 209).  

We gingen dus met 5 winstpunten naar huis EN met de overtuiging; "zie je wel, ook op onze manier kun je wedstrijd rijden en nog goed scoren ook!"  

Op naar het Z2!! (nog 2 punten.... :-)) 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk