Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

T is alweer bijna 2.5 jaar geleden dat ik Otto van Anja over nam. Waarvan ik denk ik zo'n 1.5 jaar met hem aan het werk ben. Afgelopen winter hebben we 6 maanden niets met onze paarden gedaan en het jaar daarvoorwas hij 6 maanden aan het revalideren na een zware operatie aan 4 voeten straalkanker.

De kleine zwarte met zijn mooie koppie en super lieve karakter. Hij heeft vele pluspunten. Maar...hij is maar amper te rijden. Allemachtig, wat is hij moeilijk!! Tijdens onze vele ritten, zowel in de bak als in het bos, heb ik me suf gepiekerd en van alles uitgeprobeerd (nee, geen hulpteugels :-)). En vaak heb ik gedacht; nu weet ik het. Nu weet ik eindelijk hoe ik hem moet rijden! Maar als ik dan de volgende dag opstapte en hetzelfde wilde gaan doen, ging het voor geen meter. Dit heb ik zoooo vaak meegemaakt! Soms besloot ik met hem te stoppen, maar iedere keer stapte ik toch weer op.

Het is niet zo dat hij niet verbeterde, hij knapte zeker wel op. Soms voelde ik heel goede dingen en wist ik dat ik goed bezig was. En dat heeft er voor gezorgd dat ik door bleef gaan. En afgelopen weekend gebeurde er iets wat ik een aantal maanden geleden echt nooit had durven hopen; tijdens onze 2e wedstrijd in het Z1 werden we 1e en 3e met dikke winstpunten!! Eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat we de week daarvoor 2 keer als laatste waren geeindigd.....

Dat geduld een schone zaak is blijkt maar weer!

We trainen rustig verder. Er moet nog heeeel veel verbeterd worden. En we zullen vast nog wel vaker onder aan de uitslagenlijst komen te staan. Maar dat boeit me niet.Want ik ben super super trots op wat we tot nu toe samen hebbben bereikt!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk