Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Als ik eens in de zoveel weken op een pensionstal in Bennekom les kom geven hoor ik steeds weer de enthousiaste verhalen over het mennen van eigenaar Jan van den Broek. En aangezien het me altijd al heerlijk leek met een span mooie friezen door de schitterende omgeving te rijden, was een afspraak snel gemaakt toen Anja en ik werden uitgenodigd voor een mooie rit.

Maandagavond was het zover. Het weer was schitterend en toen we in Bennekom aankwamen stonden de Frieze merries Berber en Merica al op ons te wachten. Evenals Jan en Marijke, die ons zou vergezellen (met camera!).

Wat was het een heerlijke avond! We hebben zo genoten!! Van de prachtige dames voor ons, van de leuke verhalen van Jan (hij vertelde ons als een geoefend gids van alles over de omgeving en het mennen) en van de schitterende bossen van Bennekom. Het was echt een avondje uit en we kunnen niet wachten tot we weer een keer mee mogen!

Lieve Jan en Marijke en natuurlijk ook Ellen die thuis met koffie, thee en cake op ons zat te wachten; heel veel dank, jullie hebben ons een heerlijke avond gegeven!! 

1     2     3

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk