Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Lieve allemaal,

Van achter mijn PC vandaan wil ik iedereen bedanken voor de leuke en mooie momenten in 2010. Ik heb, samen met Anja en onze paarden en honden, een heel fijn jaar gehad, mede dankzij jullie!

Terugkijkend op 2010...

Ik heb mooie momenten mogen beleven tijdens het geven van mijn lessen. Het is geweldig om te zien hoe paard en ruiter blij worden van onze heerlijke en eerlijke manier van trainen. Net zoveel heb ik genoten van de lessen die ik zelf kreeg. Het blijven leren, blijven verbeteren en steeds een stukje verder komen is geweldig en geeft vreselijk veel energie.

clip image0022010 was het jaar van de eerste winstpunten van De Rechter en mij.  Een droom die uitkwam! Uiteraard gaan we voor meer punten in 2011!!

2010 was het jaar van Pink. Mijn liefde voor haar....is bizar. Nooit gedacht zo gek op een hond te kunnen zijn. Ze is altijd blij, maar dan ook echt altijd. Als ik op een paard met haar naast me door de bossen rijd, dan voel ik me zo gelukkig. Als ze tig keren op een dag met de roze bal in haar bek me vragend aankijkt waarom we in godsnaam niet gaan spelen .... als ze op haar rug met 4 hele wollige poten in de lucht en haar grote oren plat op de grond me uitdaagt haar te kroelen op haar buik....als ze me heerlijke grote natte kusjes geeft....als ze ons begroet als we even weg zijn geweest.......als ze eet, de trap op loopt, slaapt of wakker is.........Ik smelt volledig bij alles wat ze doet! TE schattig is ze en ik ben zo blij dat ze in ons leven is!!!

2010 was het jaar van weer een nieuwe stal. Heerlijk! Geen ellende meer op ons netvlies, geweldige rijbanen om onder alle weersomstandigheden optimaal te kunnen trainen, bos naast de deur, paddock en weilanden voor onze paardjes. Zowel wij als de paarden voelen ons thuis in Uden! De droom om iets echt helemaal voor onszelf te hebben blijft, maar voorlopig is het hier goed toeven!

2010 was soms ook verdrietig. Zo bracht ik mijn kleine zwarte negertje Ferro naar de eeuwige weilanden. En hoorden we dat een heel goede vriendin ongeneeslijk ziek is. En zijn er nog steeds paarden en heel veel andere dieren, die het slecht hebben. Dat blijft verdrietig en we blijven ons daar hard voor maken!

2010 was het eerste jaar van de cursus "klassieke dressuur en het rechtgerichte paard". En het was een succes! Ondertussen staat de 3e cursus gepland voor januari. Zolang er vraag is naar deze cursus zal hij worden gegeven maar uiteraard zijn we ook druk bezig met een vervolgcursus.

Vooruitkijkend op 2011...

Voor 2011 hebben we de wens dat wij en de onzen gezond blijven, de wens dat onze vriendin zich goed door de behandelingen heen blijft slaan. We hebben de wens dat nog meer mensen ons zullen weten te vinden. We hebben de wens dat er steeds minder dierenleed zal zijn. Dat steeds meer mensen zich gaan realiseren dat het in elkaar trekken van een paard geen dressuur is. Dat een paard buiten hoort te komen, moet kunnen rollen in zijn blootje, met vriendjes moet kunnen spelen. Anders gezegd, paard moet kunnen zijn.

Lieve mensen, hele fijne feestdagen en veel moois, maar vooral gezondheid, gewenst voor jullie allen.

Anja & Mireille

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk