Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Na een succesvolle eerste cursus in oktober op 3 woensdagavonden, heeft de 2e groep Deel I alweer achter de rug. Dit keer planden we de cursus op 3 zaterdagmiddagen. En met succes want hij is helemaal vol!

En....er is vraag naar meer!! Dus gaan we in januari van start met een 3e groep. We hebben hiervoor weer 3 zaterdagmiddagen gepland en wel 15, 22 en 29 januari van 13.30 uur tot 16.00 uur. We zullen deze 3 middagen werken met dezelfde groep en elke middag een deel van de theorie behandelen met aansluitend een praktijk demonstratie.

De theorie omvat de bouwstenen waarop de klassieke rijkunst is gebaseerd. We behandelen wat de natuurlijke scheefheid van het paard inhoudt, hoe je deze scheefheid kunt herkennen en welke invloed dit heeft op de training en de gezondheid van je paard.

Tijdens de tweede en de derde middag zullen een aantal oefeningen besproken en gedemonstreerd worden die speciaal bedoeld zijn om je paard recht te richten.

Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Opgeven voor deze 3 avonden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra je betaling binnen is ben je definitief ingeschreven.

1 002

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk