Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Afgelopen 3 dagen was ik weer samen met collega Karmie trainen bij Antoine. Ik had De Rechter weer eens bij me. We hebben zoals altijd gewerkt aan het perfectioneren van de verticale balans. Ik ben vooral veel bezig geweest met de appuymenten. De Rechter kan super appuyeren maar komt net wat te veel omhoog in deze zijgangen. Door hem bij ieder stukje spanning een volte in te draaien of hem de andere kant op de appuyeren, kreeg ik hem steeds beter en losser door zijn lijf tijdens het appuyment.

Helaas geen foto's gemaakt dit keer, alleen gefilmd. Een aangezien ik nog steeds niet weten hoe ik deze moet bewerken en op mijn site moet zetten....ben ik bang dat ik jullie dit niet kan tonen. Mocht er iemand zijn die dit leest en hier handig mee is en zin / tijd heeft om het mij uit te leggen, dan hoor ik dat graag!!!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk