Stal Mireille

Gisteren kwam ik in tranen van Onix (zie onder trainingspaarden) af. En niet omdat ik verdrietig was, maar juist super super blij! Onix kwam een week geleden bij ons in training. Hij wilde niet meer aandraven (was dus in de staak) en is een heftige headshaker.

Gisteren liep hij super. Bijna shakevrij en al hele stukken mooi ontspannen! Helaas was er niemand aanwezig om mijn geluk mee te delen, dus belde ik Antoine in euforie op. En daarna natuurlijk Anja en 't baasje van Onix, om te vertellen hoe super hij ging. In een week tijd van staken en heftig shaken naar ontspannen in de rondte lopen. En nog zijn er mensen die niet in deze manier van rijden geloven, of, misschien nog wel erger, er niets van willen weten!

Misschien val ik in herhaling, maar ik ben zo blij dat ik ooit een les plande bij Antoine! Hij heeft mijn leven veranderd. Dat is iets waar ik blij mee ben, maar hij verandert het leven van zovelen en van minstens zoveel paarden! Wat die man kan, dat is geweldig. Het blijft jammer dat er mensen zijn die niets van "zijn systeem" willen weten en dat er zelfs ook nog altijd mensen zijn die niet geloven dat het werkt. Hier KUN je gewoon niet om heen!

Iedereen die twijfelt, of meer over zijn methode wil weten, is altijd van harte welkom voor een kop koffie / thee, een presentatie over de theorie en om te kijken naar de trainingen van onze eigen paarden of van de paarden die we in training hebben. GRATIS.

En met iedereen bedoel ik ook iedereen, ook de sceptici of tegenstanders!

Mireille

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk