Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Mei2010008
Het zal je maar gebeuren; je krijgt voor je 11e verjaardag een paard kado!! Welk paardenmeisje droomt daar niet van!? Ik heb er in ieder geval jaren lang van gedroomd. Tot ik op mijn 17e Charlie kreeg. Welliswaar niet voor mijn verjaardag, maar ik kreeg hem wel!

En als je moeder een eigen manegebedrijf heeft, kan het natuurlijk niet anders dan dat je een eigen pony hebt. Maar, Britt was daar uit gegroeid. En zo kreeg ze afgelopen zaterdag voor haar verjaardag Fortis (zie bij "in training"). Ik had hem voor de gelegenheid gevlochten en roze strikken om gedaan. Hij zag er geweldig uit!

Britt kon haar ogen niet geloven toen haar moeder haar van een pony trok en haar zei dat haar kado in de gang stond. Alwaar Fortis haar met zijn roze strikken en nieuwe halster op stond te wachten. Geweldig toch?!           

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk