Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Eindelijk, eindelijk is het voorjaar!! Wat heeft de winter dit jaar lang geduurd. Vele mensen vinden het leuk, sneeuw en ijs. Maar mensen met paarden zijn er toch duidelijk sneller klaar mee dan mensen zonder paarden :-).

Nu het voorjaar is begonnen en we allemaal weer lekker bezig zijn met onze paardjes is het tijd om aan vakanties en daagjes weg te denken. En dan natuurlijk het liefst met eigen paard!!

Bij ons kun je dit jaar weer op "stage" komen met je paard. Dit houdt in dat je 1 dag of meerdere dagen komt trainen met je paard en hard werkt aan de balans van jezelf en die van je paard. Je krijgt dan 2 keer per dag les en kunt de rest van de dag kijken naar de lessen van je medestudenten en bij de trainingen van onze paarden. We lunchen gezellig samen en er wordt natuurlijk over niets anders gesproken dan over paarden en alles wat daar mee te maken heeft.

Zijn jij en je paard het trainen in de bak even zat, dan kun je een heerlijke buitenrit maken in de uitgestrekte bossen die direct AAN stal grenzen.

's Avonds na het eten (Anja kan heerlijk koken) kijken we films van bijv. Philippe Karl of blijven we lang natafelen met een goed glas wijn of een grote pot thee.

De locatie die we dit jaar voor de stages gebruiken ligt in Uden. Hier hebben we de beschikking over een 20x60 buitenbaan en een 20x40 binnenbaan (beiden met Agterberg bodem), een gezellige kantine en bos naast de deur.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op. Er is veel mogelijk!

Hopelijk tot snel ziens!!

Anja & Mireille

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk