Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Na 6 jaar samen zijn we voor het eerst samen (dus zonder vrienden, familie, honden en paarden) een weekje met vakantie. Het moet niet gekker worden! En wat nog gekker is; als we hier op de latten staan missen we onze dieren ook niet. We zitten in zo'n andere wereld en dat is best heel fijn voor een week vinden we! 

's Avonds missen we wel onze meisjes Pink en Sam, omdat die gewoon altijd om ons heen zijn. En dan bellen we met de dames die voor ze zorgen. En als we dan weer horen dat alles goed met ze gaat, gaan we weer door met genieten van de luxe hier en het heerlijke eten.

Gisteren hebben we voor het eerst een sneeuwschoen wandeling gemaakt. Zo gaaf!  Je krijgt een soort heel grote sandalen onder je bergschoenen gebonden waar je super mee door de diepe sneeuw kunt wandelen en zo op ongerepte plekken kunt komen. En natuurlijk maken we ook de nodige uurtjes op latten. An en ik staan beiden al van kinds af aan op de skies en zijn daarom goed aan elkaar gewaagd. Het is heerlijk op de super goede sneeuw en in de volle zon van de pistes af te suizen om vervolgens in de lift of op een terras lekker bij te komen. 

Ja paardenliefhebbers, soms, heel soms, is er meer dan paarden alleen!! 

anja 046anja 067Sneeuwschoen wandelingAnja en Hulmut tijdens sneeuwschoen wandeling

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk