Stal Mireille

Als een van de eerste mensen in Nederland kocht Anja zo'n 6 jaar geleden haar eerste WOW zadel. Een onooglijk ding zo vond ik. En, het zat voor geen meter. Ik kocht in diezelfde tijd een nieuwe KN Allegro (na jaren op een KN Symphony te hebben gereden). Een lekkere diepe dressuurzit met veel wrong. Maar...na enkele weken had ik mijn zitbeentjes zo vreselijk beurs gereden op dit zadel, dat het terug ging naar de winkel om het anders op te laten vullen. Maar helaas, het hielp niet. De pijn werd steeds erger en uiteindelijk kreeg ik zulke vreselijke pijnscheuten, dat ik er echt niet meer op kon rijden. Uiteindelijk bracht ik het zadel terug naar de winkel. En...had ik geen zadel meer.

Uit pure noodzaak moest ik dus op An d'r zadel rijden. In het begin vond ik het echt vreselijk! Ik had totaal geen steun en kon maar moeilijk mijn balans houden. Maar hoe langer ik zonder eigen zadel zat, hoe enthousiaster ik werd over An d'r zadel. Totdat.....ik er ook eentje wilde! En zo kocht ik (nu dus ook zo'n 6 jaar geleden) mijn eerste WOW. En ik denk niet dat ik ooit nog een ander zadel zal kopen! Zowel voor mij zelf (neem als ik een ander paard rijd altijd mijn eigen zadel mee...) als voor de paarden. Vooral paarden met problemen in de rug (helaas de meesten.....) zijn erg gebaat bij dit zadel met lucht in de kussens.

Ook veel van mijn leerlingen hebben sinds zij een WOW hebben een betere balans gekregen en een blijer paard!

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.zadelmakerijboer.nl. En nee....ik heb geen aandelen! :-)

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk