Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Afgelopen weekend had ik een lesdag in Duitsland, Neukirchen - Vluyn. En een van de lessers was Patricia (Patty) met June, de kleine quarter die 3 maanden bij ons in training heeft gestaan. Ik heb Patty en June na die tijd al vaker aan het werk gezien. Ze komen regelmatig een paar dagen trainen en ook ben ik al eerder in Duitsland bij ze geweest. Maar toch vind ik het iedere keer weer spannend om June te zien lopen. June was namelijk mijn moeilijkste "project" die ik tot nu toe heb gehad.

Ze stond al 4 jaar kreupel met hoefkatrol fase 3 en 4. En ze was al 14 toen ze bij ons kwam. "Normaal" gesproken is een paard in korte tijd weer zuiver, maar June niet. Ze knapte op, ze knapte hard op. Ook was ze in vrij korte tijd rechtsom zuiver, maar linksom kreeg ik haar maar niet goed. En ik begon te twijfelen aan mezelf, aan het systeem. Regelmatig leste ik met haar bij Antoine en Antoine bleef me verzekeren dat ik June 100% zuiver zou krijgen. En dan ging ik vol goede moed weer verder. Iedere week werd ze ruimer, losser in haar lijf, minder onregelmatig, maar die knik BLEEF!

Ik vroeg mijn collega's om raad, ik belde met Antoine, Anja keek bijna iedere dag mee om te zien wanneer ze het beste liep en wat ik misschien verkeerd deed. En soms verloor ik echt de moed.

Uiteindelijk heb ik haar 3 maanden moeten trainen voor ze zuiver was. ZUIVER!!! Ja, het heeft lang geduurd, maar ze werd 100% ZUIVER!!

Als ik nu, maanden later, Patty met June de bak in zie komen ben ik nerveus. Hoe zou June lopen? Pattty zegt dat het super gaat, maar vind ik dat ook? Is ze zuiver? Ook LINKS om? Ze draven aan en beginnen op de linker hand. En wat zie ik? Een paard wat WEER verbeterd is! 100% zuiver, los in haar lijf, met plezier in het werk.

En dan ben ik trots op Patty, trots op mezelf en Antoine zo vreselijk dankbaar! Er is geen reden om niet in mezelf of in het systeem te geloven. Al vaak heb ik bewezen dat ik het kan. En over het systeem? Hoeveel bewijzen wil ik hebben??!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk