Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Vandaag, toen ik 1 van de paarden uit het land ging halen, mocht ik van heel dicht bij (bijna ENG dichtbij) getuige zijn van de gekke 5 minuten van onze kudde.

8 Paarden, die op 3.5 hectare land midden in het bos als een stelletje jonge honden heen en weer scheuren, gekke bokkesprongen maken en elkaar opjutten. Soms kwamen ze met z'n allen op me af (ik kan je vertellen....dat is indrukwekkend...), om langs me heen te scheuren of vlak voor me lenig de andere kant op te draaien.

En dan sta ik daar met tranen in mijn ogen..... ziels gelukkig te zijn.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk