Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Vandaag is mijn nieuwe site de lucht in gegaan. En ik ben trots!! Het heeft vele uren gekost om alle data over te zetten. Maar de grote held van mijn site is Johan Ulijn, hier in actie tijdens de Triathlon in Almere.

Johan heeft met engelen geduld gebouwd wat ik vroeg, weer veranderd omdat ik het toch anders wilde.... aangepast omdat ik het zo en zo toch mooier vond. Door zijn creatieve geest en perfectionisme is de site geworden tot wat deze nu is!

Johan, mijn dank is groot!!

Er moet nog wel het eea gebeuren, vooral het vullen van de paarden die in training waren in de jaren 2007 t/m 2010 en het vullen van het archief onder "nieuws". Dit zal ik de aankomende weken afronden. Ook zie ik dat vrij veel foto's in de Blog niet werken, ook hier gaan we achteraan!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk