Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Het is mijn vak, mijn specialisme, om paarden te corrigeren en revalideren door ze te herstellen in hun vertikale balans. Door dit te doen heb ik al vele "wonderen" mogen aanschouwen. Paarden die stokkreupel binnen kwamen werden zuiver, paarden die zich niet meer lieten berijden werden brave, fijn te rijden dieren. De paarden werden weer mooi en blij! Maar.... in veel gevallen deed ik dit niet alleen. Zonder goede paardenmensen om mij heen ben ik namelijk direct een stuk minder waard!

De Rechter liet mij dit de afgelopen periode ook weer duidelijk zien. Door een val in de weide was hij kreupel. Hij had duidelijk een aardige smak gemaakt; hij liep achter alles behalve lekker en de pijn kwam duidelijk uit zijn rug en bekken.

Op een thermogafie (Hans Arendse) zagen we waar het probleem precies zat.  Vervolgens werd Christel Dubbeld ingeschakeld, die hem door middel van ostheopatie behandelde. Vier weken na de behandeling van Christel was het de taak aan Ilse van Wijk (behandelaar Jack Meagher methode) om er voor te zorgen dat er weer een optimale doorbloeding van de spieren werd bereikt.  En last but not least heb ik Jeannette Kompier (homeopaat)  De Rechter laten doormeten / behandelen.

Zonder deze 4 mensen zou De Rechter waarschijnlijk niet, maar zeker niet zo snel, herstellen. En dat geldt voor veel paarden.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik in de afgelopen jaren zoveel goede mensen om mij heen heb verzameld waar ik mee samen mag werken. Zij dragen ieder op hun eigen manier bij aan het gezond maken en houden van het mooiste wezen op aarde; ons zo geliefde paard.

Onder het kopje Stal Mireille / Specialisten vind je de mensen waar ik heel veel vetrouwen in heb.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk