Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

IN MEMORIAM | OAKVILLE | 24 MEI 1996 - 3 AUGUSTUS 2012

060420 oog

Afgelopen vrijdag hebben we Otto naar de eeuwige weilanden gestuurd. De straalkanker was de laatste maanden, ondanks de medicatie, steeds erger geworden waardoor we besloten met hem te stoppen. Otto is 16 jaar geworden.

Otto heeft zowel Anja als mij enorm veel geleerd. Alle mensen, wat was hij moeilijk te rijden! Na 10 jaar van frustratie en verdriet omdat Otto gewoon te moeilijk was voor Anja, heb ik hem 3 jaar geleden van Anja over genomen. Een geweldige uitdaging. Otto is absoluut 1 van de moeilijkste paarden die ik ooit heb gereden. Maar wat gaf hij een heerlijk gevoel als je het goed deed! We zijn samen gegroeid en hebben vorig jaar onze eerste punten in het Z1 mogen behalen. Wat waren we trots!!

We zullen Otto herinneren als de beste leider die onze kudde ooit had en het meest betrouwbare paard wat je je maar kunt voorstellen. Liever dan Otto bestaan ze niet.

Otto is nu bij V.V.V. Texel die hem daar boven de weg zal wijzen. En vele andere vriendjes en vriendinnetjes van vroeger zullen hem opwachten om samen met hem te galopperen over de eindeloze groene weilanden!

Lieve Otto, dank je wel voor alles wat je ons leerde. En 100000 x sorry voor alles wat we niet goed deden!! 

Oakville voor site 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk