Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Mijn nederige excuses het voor het zo lang niets plaatsen. Helaas heb ik wel een goed excuus. Anja viel 4 weken geleden van Amulet en brak haar hand op 3 plaatsen en kneusde haar ribben. Gevolg; gips en niets kunnen.

Ik weet dat Anja altijd veel doet op stal. Maar nu realiseer ik het me des te meer. Er was zoveel werk! Ik heb de laatste weken 7 dagen in de week van 's morgens 8 tot 's avonds 10 gewerkt. Wat ben ik blij met de super hulpen op stal! Jan, Corne, Kevin en Manon, dank!! Zonder jullie waren de dagen nog veeeel langer geweest!

De val van Anja heeft ons doen besluiten met Amulet te stoppen. Niet ieder paard is te redden zo blijkt maar weer. We hebben bijna 2 jaar onze ziel en zaligheid in deze schitterende merrie gestoken. Ze werd door de beste specialisten behandeld, kreeg alle tijd die ze nodig had. Ze veranderde van een pittige staker naar een geweldig fijn te rijden en super bewegend paard. Maar heel af en toe, nu na misschien wel een half jaar, leek ze pijn te hebben en staakte ze uit het niets. Vanuit stappen met een lange teugel 2 keer vol omhoog, tot bijna achterover vallen. En dat was voor ons de druppel.

Amulet is op 30 november naar gene zijde gegaan.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk