Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

IN MEMORIAM | CHARLIE CHAPLIN | 10 JUNI 1981 - 14 DECEMBER 2012

Charlie in memoriam

Afgelopen vrijdag heb ik Charlie naar de eeuwige groene weides gebracht. De mooiste pony van de hele wereld is niet meer.

Charlie is 28 jaar in mijn leven geweest waarvan 25 jaar als mijn pony. Hij heeft al die jaren, maar vooral de moeilijk jaren van mijn jeugd, mijn boosheid bekoeld, mijn tranen gedroogd, mijn frustraties weg genomen, mijn hardheid verzacht. Hij lachte het hardst om mijn grappen, zette mij met beide benen terug op aarde indien nodig en luisterde uren naar alles wat ik hem vertelde. Mijn oneindige liefde voor hem kreeg ik net zo oneindig terug.

 

Het is zo moeilijk dat hij er niet meer is. Dat ik nooit meer naar hem toe kan. Dat ik nooit meer terug in mijn jeugd kan stappen en herinneringen met hem op kan halen. Tranen blijven maar komen...

Lieve Charlie, jij was mijn eerste grote liefde. Mijn langste relatie. Mijn vriendje, mijn maatje, mijn alles. Door jou ben ik verslaafd geraakt aan paarden; aan hun schoonheid, intelligentie, innemendheid. Hoe kan ik je ooit bedanken voor alles wat je voor mij was en bent!

Je leeft voort in mijn hart en gelukkig geloof ik in een leven na de dood. Ik ben er zeker van dat we elkaar over een poosje weer zien. Geniet van het weerzien met vriendjes van vroeger en van de groene weides.

Ik hou van je en zal altijd van je blijven houden!

char2  Char en Mier voor site Charlie slinger site

Charlie mooi site  Charlie rozen site

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk