Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Na 2 zitlessen van Welmoed Meindertsma (www.fit-well.nl) gevolgd te hebben kreeg ik vandaag mijn eerste les van Wendy Murdoch. WOW! Echt geweldig! Moeilijk uit te leggen wat ze doet (van alles met je benen en voeten) maar het is echt heel bijzonder om te voelen. Toen ze klaar was met mijn linker been leek het net of ik 2 verschilende benen had. Links was van een ander......die voelde zo comfortabel en los! Toen ze klaar was met rechts voelde het helemaal heerlijk. Ik zat pijnloos (heb vaak en veel last van mijn heupen) en mijn benen leken wel 20 cm langer terwijl ook mijn beugels 2 gaten langer leken. En volgens de toeschouwers zag het er ook veel mooier uit! Een heel bijzondere ervaring. Hier ga ik zeker verder mee!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk