Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Ik lees zelden. Helaas. Want als ik meer tijd zou hebben zou ik graag lezen en dan natuurlijk vooral en alleen over paarden. Ik ontvang een aantal paardenbladen die ik soms door blader, maar vaker belanden ze (alweer helaas) bij het oud papier.

Toen ik gisteren de Paard&Sport nr 3, Maart 2013 uit 't plastic haalde, viel mijn oog op "Mijn paard is scheef" wat op de voorpagina stond. En uiteraard bladerde ik direct door naar pagina 12 alwaar het artikel "Help, mijn paard is scheef!" begon. Aan Patrick van der Meer, Olympisch ruiter, wordt gevraagd wat een scheef paard is en hoe en waarom je je paard zo traint dat hij aan allebei de kanten even sterk wordt.

Tijdens het lezen val ik van de ene verbazing in de andere. En gaat mijn hartslag steeds een tandje sneller. Ik kan nogal een opvlliegerig type zijn. Dus het eerste wat ik denk is "zijn ze nou godverdomme helemaal GEK geworden?" "Weet hij nou ECHT niet beter?" En "wat vreselijk dat al die duizenden mensen die dit lezen, denken dat het dus zo zit!!, dat kan toch niet waar zijn!!??"

Vervolgens staat het eten op tafel en word ik vriendelijk doch dringend gevraagd even gezellig en rustig mee te eten.  En door het lekkere eten en praten over iets anders, koel ik een beetje af.

Maar vandaag heeft het me de hele dag niet los gelaten. Zou het nou echt zo zijn dat meneer Van der Meer niet beter weet? Of weet hij het wel maar heeft hij de kans van Paard&Sport niet gekregen om het goed uit te leggen? Iedere keer als ik aan dat verdomde artikel denk krommen mijn tenen en gaat mijn hart weer sneller kloppen. Ik kan het er niet bij laten zitten. Er zal dus een brief richting Paard&Sport moeten. En ik heb het al zo druk.....

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk