Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Het is dan misschien nog niet het weer wat we graag in het voorjaar zouden willen hebben, maar ondanks dat ben ik al extra verliefd op de natuur! Ik heb dan ook het geluk in het buitengebied te wonen waar vele dieren huizen. Dagelijks geniet ik volop van de ooievaars met hun baby's op het nest, duiven die leren vliegen, zwaluwen die zich rot werken om hun kleintjes van voldoende voedsel te voorzien. Van de vele vele ganzen die trost met hun kroos, mama voorop en papa achterop, door de meren zwemmen. Van de kievitten die iedere keer als ik door het land loop mij zenuwachtig waarschuwen niet op hun nesten te gaan staan.

En natuurlijk ook de lammetjes, kalfjes en veulens in de weides geven me iedere keer een glimlach op mijn gezicht.

Wat houd ik van de LENTE!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk