Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Na 10 maanden non stop 7 dagen in de week te hebben gewerkt hebben we een aantal maanden geleden besloten de gehele maand augustus vrij te nemen. En augustus is nu aangebroken! Gisteren is het laatste trainingspaard weg gegaan en heb ik de laatste lesklanten gehad. Het gevoel is tot nu toe dubbel. Ik was ECHT aan vakantie toe maar het is nu wel heel leeg op stal!

Vandaag de eerste dag alleen mijn eigen paarden gedaan en dat is, zeker met dit weer, heerlijk. Om 6 uur was Van Damme aan de beurt en om 8 uur was ik klaar met De Rechter. En dan ga ik nu maar eens wennen aan weinig doen!

Ik wens iedereen een heel fijne maand augustus toe. Vanaf september gaan we weer vol aan de bak met trainingspaarden, lessen, cursussen en workshops dus hou de site en je mail in de gaten!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk