Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Dat is mooi hè, als je je droom zou kunnen leven. Steeds vaker realiseer ik me dat ik dat doe! En natuurlijk mopper ik wel eens, of ben ik wel eens niet in mijn hum, maar meestal....ja, leef ik dus echt mijn droom.

Als kind droomde ik van een pony in de tuin, van eeuwig durende liefde, van veel paard kunnen rijden. Van huisje, boompje, beestjeS. Vooral van veel dieren om mij heen.

In 't leven dat ik leef heb ik alles waar ik van droomde. De weg ernaar toe ging soms via werkelijke nachtmerries maar daar sta ik liever niet te lang bij stil. Al is het soms juist goed dat te doen; het maakt me NOG bewuster van wat ik nu heb.

Als ik wakker word lig ik naast mijn eeuwige liefde met nog een paar liefdes om ons heen :-). De hele dag mag ik vervolgens doen wat ik het liefste doe; met paarden werken in het bijzijn van die grootste liefde en onze dieren. In de buitenlucht. De honden lopen de hele dag los op het grote terrein en spelen, slapen, vragen om knuffels. De paarden staan in de grote weides bij elkaar te grazen of te doezelen, de poes kan ieder moment bevallen van haar eerste nestje. Is er een mooier leven?

In al die rust is er vaak drukte. Op het terrein als mensen komen met wie ik mijn kennis mag delen of andersom, die hier komen om hun kennis met ons te delen. Maar ook in mijn hoofd omdat ik nog zoveel te doen heb en er nog zoveel plannen omhoog borrelen. Ik hoop dat het me gegeven is een aantal van die plannen uit te werken en dit leven nog heel lang te leven.

Tot het misschien ooit anders wordt....blijf ik vooral heel hard genieten!!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk