Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Lieve allemaal,

De beste wensen voor 2012!! Dat het een jaar mag worden vol liefde, geluk en vooral gezondheid voor jou en je dierbare familie, vrienden en dieren. 

Wat is het hard gegaan! Het lijkt zo kort geleden dat ik een epistel scheeft over 2010. Je knippert even met je ogen en 2011 is alweer voorbij. Bizar..... Betekent het dat ik oud word? Of gaat de tijd ook voor de jongeren onder ons zo snel? Ik heb het idee dat ik het vroeger lang zo hard niet vond gaan...

 

2011 was voor ons in meerdere opzichten een bijzonder jaar. Zo traden we op 24 juni in het huwelijksbootje! Een wens die ik al jaren koesterde kwam daarmee in vervulling. Maar ook andere dromen werden werkelijkheid. Met De Rechter haalde ik mijn eerste punten in het Z2 binnen en met Otto in het Z1. Pink werd volwassen (ze is al bijna 3!!) en een geweldig merrie, Amulet genaamd, kwam in ons leven en zelfs in ons bezit. We werken harder dan hard, maar wat mag je je een rijk mens noemen als dat werken dag in dag uit met paarden is en dan ook nog eens samen met de liefde van je leven! Ook al klagen we soms, we hebben er weinig reden toe.

 

Voor 2012 hopen we vooral gezond te blijven. Zodat we ook in dit nieuwe jaar kunnen genieten van het mooie werk dat we doen!

Lieve groet,

Anja & Mireille

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk