Stal Mireille
Slide background
"It isn’t about how many ribbons you win
  or how much money you make.
Life’s is about doing something you love
and never give up."
Slide background
Slide background
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

De Rechter is mijn grote liefde onder de paarden. Hij is mooi, lief, werkt altijd mee, is 100% betrouwbaar, ondeugend en speels en hij geeft een hemels gevoel onder het zadel. De basis is bij hem zo perfect voor elkaar, dat ik hem altijd als (hoge) lat heb voor de paarden van mijn leerlingen of die bij ons in training komen. 

De Rechter is een ruin van Zeoliet en hij is geboren in 1996. De vader van zijn moeder is Utrecht. Een mooie bloedlijn dus, al heb ik daar helemaal geen verstand van :-).

De Rechter kwam in september 2006 bij ons in training. En vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag was ik hopeloos verliefd!

Hij was al jaren af en aan kreupel, maar..... röntgenologisch was er niets te vinden. Hij is officieel afgekeurd en door de verzekering uitbetaald. Ook toen hij bij ons kwam was hij niet goed. Hij was extreem links gebogen en zijn rechter achterbeen kwam slecht mee. Na 3 maanden bij ons in training te hebben gestaan hebben we hem kunnen kopen. De dag dat hij van mij werd is 1 van de meest speciale dagen in mijn leven!

Ik heb De Rechter met de methode van Antoine de Bodt zuiver gekregen. Sinds oktober 2010 train ik met hem bij Rien van der Schaft. Het is bijzonder en geweldig om te zien dat een paard van zijn leeftijd nog altijd sterker en mooier wordt door hem zo te trainen als ik bij Rien leer.

De Rechter breng ik momenteel uit in het ZZ-Licht. 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk