Stal Mireille

Sjoukje en Fee op reis....in beweging...en op weg naar de oprechte oplossing

Sjoukje en Fee komen in training bij Mireille en Anja omdat ik er in geloof dat hun manier van trainen –rechtrichten volgens de klassieke dressuur- mijn paarden zal helpen om hun scheefheid te corrigeren zodat ze weer blokkadevrij gereden kunnen worden.

Fee, de NRPS-merrie ging steeds meer spanning vertonen tijdens het rijden en werd ook behoorlijk schrikachtig tijdens de buitenritten. Sjoukje, de Friese merrie, buigt moeilijk naar rechts en is heel duidelijk scheef.

Het is mijn wens om straks weer relaxed zonder spanning op beide paarden te kunnen rijden waarbij zij zelf ook plezier hebben in het werk en op een verantwoorde wijze gereden worden zodat we nog vele jaren samen kunnen genieten. Ook vind ik het een uitdaging om mijn paarden in een geheel andere omgeving te zien. Volgens mij vindt Fee het geweldig om in een grotere kudde te zijn. Het is genieten wanneer je op het eerste filmpje de kennismaking van Fee en Sjoukje met twee stalgenoten in de paddock ziet. Fee flirt er duidelijk op los met shetlander Sjoko en laat de mooiste bewegingen zien! Sjoukje beweegt trots rond. Wat een kans om het potentieel van deze paarden tevoorschijn te zien komen in de warme omgeving van Mireille en Anja!

Paulette van Hezik

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk