Stal Mireille

Zomer (van Sharon Baars) staat even een paar weken in training om haar wat te helpen met haar balans. Dit schrijft Sharon over Zomer en waarom ze nu tijdelijk bij ons staan;

“Zomer is mei 2012 bij mij gekomen. Mijn eerste eigen paard! Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik via Facebook bij de gratis lezing van Mireille over natuurlijke scheefheden terecht. Er ging een wereld voor mij open en ik sprak direct een les af. Sindsdien lessen we om de week bij Mireille. Gaandeweg leren we steeds meer samen. Toch liepen we tegen wat dingetjes aan en Mireille adviseerde mij om Zomer eens te laten checken door Linda van Diepen.

Linda heeft haar behandeld en we gingen daarna weer aan de slag. Maar wat viel dat tegen! Zomer was haar balans volledig kwijt en we zwalkten door de bak heen! Dit hoorde erbij en we gingen door met extra hulp van Mireille. Maar na 4 weken met ups, downs en veel tranen sloeg de twijfel bij mij toe. Kwam dit ooit nog wel goed? Fijn contact met Linda en Mireille tussendoor maar toch lukte het niet om Zomer in balans te krijgen. Doordat ik erg onrustig en onzeker raakte, werd Zomer dat ook. Mireille stelde voor om Zomer een tijdje door Anja te laten rijden zodat Zomer weer zekerheid kreeg en ik even rust.

Anja rijdt haar inmiddels en ook ik heb al weer gereden. Wat een verschil in zo'n korte tijd! Ik ben Anja en Mireille echt ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding, hulp en goede zorgen! Binnenkort komt Linda haar weer checken en hoop ik dat we de stijgende lijn voort kunnen blijven zetten!”

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk