Stal Mireille

Elisa 4Dit schreef ik in juli op Facebook over Elisa en Incognito; 

"Ik heb zo ontzettend veel respect voor deze jonge dame, Elisa Huisman!

Juli vorig jaar kwam ze met haar toen 6-jarige PRE Incognito 2 weken trainen. In die 2 weken begreep ze dat hij niet meer terug kon naar de manege omdat hij daar bijna niet buiten kwam.
In die 2 weken begreep ze ook dat ze alles op alles moest zetten om te leren de onervaren Incognito te rijden. En begreep ze dat Incognito eerst een basis nodig had, die zij hem niet kon geven.

Ze zijn nooit meer bij ons weg gegaan.

Anja gaf de mooie schimmel een stabiele basis terwijl Elisa heel veel leerde over correct paardrijden. Ze volgde alles wat er bij ons te volgen valt aan cursussen en workshops, leste met onze U-Star en keek vele vele uren bij de trainingen van de (trainings) paarden en lessen van anderen.

Al 't geld dat ze met hard werken verdient gaat rechtstreeks naar haar Spaanse droom. En 3 kwartier heen / 3 kwartier terug met de auto om bij hem te zijn en dat minimaal 4 keer per week, heeft ze er graag voor over.
Aanwaaien kwam het haar niet. Zoals Anja altijd zegt, een ware Pelgrimstocht op de knieën. Maar wat is het resultaat mooi!

Lieve Elisa, wat ben je een doordouwer! Mega veel respect hebben we voor jou. Ja mag echt super trots zijn op jezelf! Vandaag vielen alle puzzelstukjes op z'n plek en had je Incognito super aan het lopen. Zo GAAF!! Je bent echt een topper!!!! En we zijn heel blij dat jullie bij ons zijn gebleven!

Bedankt voor het vertrouwen!! "

Ondertussen zijn we weer 2 maanden verder. Tijdens onze vakantiemaand augustus heeft Elisa Frits alleen gedaan en dat ging heel goed. Frits zal voorlopig alleen nog "bijgehouden" worden door ons. Wat een mooi resultaat hebben we hier met z'n allen neergezet. Dat was nooit gelukt zonder de expertise van de top specialisten waar we mee samen werken; Linda van Diepen, Jeannette Kompier, Klaas Feuth, Marco van Schie, Mariska van Oest, jullie zijn toppers!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk