Stal Mireille

Saar heeft in de 11 weken dat ze nu bij ons staat, echt een metamorfose ondergaan. 

Na behandelen van Linda van Diepen op donderdag 17 mei mochten we Saar heel rustig aan een beetje aan het 'werk' gaan zetten. We hebben haar vooral aan de hand gewerkt en af en toe een keer aan de dubbele longe. 

Het is prachtig om te zien hoe Saar is veranderd. Voor 't oog is ze een totaal ander paard geworden, maar ook mentaal is ze enorm veel stabieler geworden. Maar dit betekent nog niet dat ze dan ook goed genoeg zijn om wat meer aan het werk te gaan. Dat stukje beoordeelt Linda voor ons.
En afgelopen donderdag 12 juli was daar het verlossende bericht; ook osteopatisch en chiropractisch is Saar zo opgeknapt dat we haar heel voorzichtig aan onder het zadel mogen gaan trainen! Wat een geweldig nieuws!!

Omdat Saar heel wat kilo's is aangekomen (was hard nodig) heeft de zadelpasser vandaag Saar d'r zadel weer pas gemaakt. Die wist ook niet wat ze zag! Mooi om te horen!! 

Dus na 11 weken is Saar dan vanaf vandaag officieel trainbaar onder het zadel. Yeahhhhh!!!! Op naar meer mooie berichten!! 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk