Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Evita

Evita is met ons mee verhuisd naar Empe. En daar zijn we heel blij mee! 

Ondertussen is Kirina tijdelijk met Evita gestopt vanwege haar studie en heeft Jolien de zorg voor Evita van haar dochter over genomen. Jolien rijdt graag buiten en dat vindt Evita ook heerlijk, dus gaan ze regelmatig samen op stap. 

Anja houdt haar dressuurmatig bij en soms gebruiken we haar ook voor een lesje. En dat is geweldig want Evita is super betrouwbaar en kan onze leerlingen mooie dingen laten voelen! 

Lieve, mooie, geweldige Evita, wat doet ze het goed! Steeds meer gedragen, steeds actiever, steeds sterker. Geweldig. 

Evita, wat ben je toch een fijne merrie! 
Kirina is super met haar bezig en ook Anja traint haar nog altijd met regelmaat. Momenteel werken de dames vooral aan het sterker en sneller maken van de galop. 
Evita wordt sinds kort ook met de hartslagmeter gereden zodat Kirina beter leert wat welke training doet. 

Ook Linda van Diepen was afgelopen donderdag 15 november weer heel positief en heeft Evita weer mooi een dieptemassage kunnen geven. 

Dus alleen maar goed nieuws over deze heerlijke dame!

Over Evita niet anders dan goed nieuws. Ze blijft verbeteren, prachtig om te zien! Linda vindt haar nu steeds zo goed, dat ze haar kan masseren. Ze krijgt nu iedere 4 weken een Jack Meagher massage, Anja rijdt haar meestal nog maar 1 keer per week. De andere dagen is Kirina fanatiek met haar bezig. Mooi om ze samen zo te zien groeien! 

Mooie Evita blijft het super doen. Als een paard helemaal blokkadevrij is, heeft het pas zin om te masseren. En die luxe is er nu met Evita. Iedere keer als Linda haar behandelt, kan ze gemasseerd worden (Jack Meagher, dieptemassage). Omdat Evita snel wat strak in de spiertjes is, doet haar dat enorm goed. 
Evita voelt zich top! Ze is zeer werklustig, kan zichzelf steeds beter dragen en blijft maar groeien in haar balans en kracht. Heerlijk!

Evita zit goed in haar vel. Ze was even wat sloom, maar het dieet dat Natascha Bos van de Blauwe Hengst haar heeft voorgeschreven, heeft veel verandering gebracht. Ze is weer heel actief en gaat af en toe lekker uit haar bolletje onder luid gegil. Heerlijke merrie!

Anja rijdt haar nog altijd gemiddeld 2 keer in de week en in combinatie met baasjes Kirina en Jolien gaat dat heel goed. 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk