Stal Mireille
Slide background
"It isn’t about how many ribbons you win
  or how much money you make.
Life’s is about doing something you love
and never give up."
Slide background
Slide background

Hope is zoals alle paarden die bij ons in training komen eerst bekeken en behandeld door onze vaste dierenarts / osteopaat / chiropractor / cranio sacraal therapeut en Jack Meagher therapeut ? Linda van Diepen. Het gebeurt niet heel vaak dat een paard die wij voor revalidatie / training aangeboden krijgen ook direct getraind kan worden. Maar Hope hoefde na de behandeling maar een weekje rust en dan konden we met haar van start. Luxe!

De grootste uitdagingen bij Hope zijn haar leren op eigen benen te lopen en lengte in de hals te krijgen. Dat is haar tot op heden niet geleerd en dat is terug te zien in haar hele gaan. Ze krult zich makkelijk op, laat de rug hangen en het bekken kantelt hierdoor de verkeerde kant op waardoor haar achterbenen te ver achter haar lichaam blijven. Ik heb haar eerst een aantal keer aan de hand gewerkt om haar zonder ruitergewicht te helpen de verticale balans te vinden. Zonder die balans is loslaten in het lichaam / lengte nemen sowieso niet mogelijk. Daarna zijn we haar onder de vrouw gaan trainen, in eerste instantie vooral in stap. Ze vindt het zo moeilijk! Maar ze doet enorm haar best. In stap pakt ze al heel mooie lengte, in de draf zal dat ook steeds beter gaan.

Eigenaresse van Hope, Mardie van den Hater;
“Hope staat in training omdat ik op een eerlijke manier uit Hope wil halen wat er in zit. En ervoor zorgen dat we samen echt een combinatie worden, zodat we tijdens het rijden allebei blij zijn en heel veel plezier in het rijden hebben en houden. Dat we kijken naar de mogelijkheden en vanuit daar samen een team worden. Ik denk dat we dat bij jullie kunnen leren en daarom heb ik haar nu bij jullie op stal staan. En ik kan niet wachten om te zien hoe Hope doorgroeit. Als ik zie hoe Hope al veranderd is in de korte tijd dat ze nu bij jullie staat heb ik heel veel goede hoop op een mooie toekomst.”

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk