Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Jinse is een Friese ruin uit 2011 (v. Gjalt) en staat sinds half mei bij ons in training. Hij kwam met diverse problemen. Zo kwam hij moeilijk van de stap naar draf, was hij RV en LA onzuiver (problemen in kogel en SI-regio) en had synovitis op meerdere plekken in de hals.
Jinse is aangeboden en behandeld bij het SMDC waarna hij voor verdere behandeling / training bij ons is gekomen.

Het hele team van specialisten is met hem aan de slag gegaan. Zowel Linda van Diepen als Natascha Bos hebben Jinse in behandeling en wij zijn hem aan het trainen. In eerste instantie aan de hand en na 3 weken zijn we onder het zadel begonnen.
Vanuit het SMDC staat Jinse op speciaal beslag maar ankomende donderdag is de grote dag en gaat Klaas Feuth kijken of hij denkt dat Jinse op blote voeten kan. Fingers crossed!

Jinse is een goed gebouwde en zeer vriendelijke Fries. Hij is van zichzelf wat flegmatiek maar laat zich makkelijk corrigeren en hij wordt steeds sneller! Het is geweldig wat een ontwikkeling dit paard in de 2 maanden dat hij hier staat, heeft doorgemaakt.

Uiteraard veel respect voor zijn eigenaar, want ook voor Pascale Degroote geldt, niets is te gek voor haar zwarte God. Ze komt 4 keer per week uit België om zijn vorderingen te volgen en is laaiend enthousiast. Ze heeft met regelmaat tranen van geluk als ze Jinse door de baan ziet gaan!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk