Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Moedeloos, hopeloos, gefrustreerd maar vooral heel erg verdrietig was ik vorig jaar september 2018.

Wist niet meer wat ik met Magic aan moest. Magic is een Arabier met een endurance verleden. 

Een paar maanden geleden kreeg ik het advies van mijn dierenarts om een andere manier van trainen te gaan volgen. Mijn Friese merrie is linksgebogen en overbelast zo haar rechtervoorbeen. Dit uitte in een lichte onregelmatigheid. Van de ostheopaat die eens in de maand Boukje behandelt, kreeg ik het boek ‘Je paard succesvol trainen’ van Karin Leibbrant.

Na 10 maanden zoektocht in Nederland en België, 36 paarden en vele kilometers verder, dacht ik mijn droompaard eindelijk te hebben gevonden! Een 13 jarig leerpaard, genaamd Bo. We waren de eerste maanden lekker, zei het wat zoekende, aan het rijden. Het tempo moest ik meer onder controle zien te krijgen en Bo voelde snel gespannen aan met rijden, maar met de tijd zou het wel goed komen, dacht ik.

Ruim 12 jaar geleden ontmoette ik Mireille voor het eerst in Woubrugge. Met mijn eerste eigen paard Jolan, een Engels Volbloed merrie, reed ik les bij Antoine de Bodt die toen één keer in de maand in Woubrugge les kwam gegeven. Mireille kwam daar ook lessen..

Levi heeft eind 2017 t/m maart 2018 in training gestaan bij Stal Mireille. We waren samen helemaal de weg kwijt en heb toen samen met Mireille besloten om hem samen weer vanaf nul op te starten (lees ons verhaal bij paarden in training 2017).

Ruim 8 jaar geleden kwam Mireille op mijn pad. Met mijn toenmalige en inmiddels met pre-pensioen zijnde ruin zat ik een beetje op een dood spoor en was ik op zoek naar alternatieven. Omdat ik geïnteresseerd was het in het rechtrichten kwam ik dus bij Mireille terecht en daar heb ik een periode getraind totdat mijn paard helaas afgekeurd werd. Maar een vlammetje was ontstoken.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk