Stal Mireille

Ruim 8 jaar geleden kwam Mireille op mijn pad. Met mijn toenmalige en inmiddels met pre-pensioen zijnde ruin zat ik een beetje op een dood spoor en was ik op zoek naar alternatieven. Omdat ik geïnteresseerd was het in het rechtrichten kwam ik dus bij Mireille terecht en daar heb ik een periode getraind totdat mijn paard helaas afgekeurd werd. Maar een vlammetje was ontstoken.

We zijn via een vrij grote omweg bij Mireille terecht gekomen. Evita was een merrie met zeer weinig looplust, ze bokte erg vaak, schoot er tijdens het rijden vandoor en ze stak tijdens het rijden vrijwel altijd haar tong uit. Tijdens de wedstrijden werd ik daar natuurlijk flink op afgestraft.

Marjon Koetsier, Delfgauw. Stal Mireille In juni 2016 ben ik begonnen met lessen bij Mireille met mijn ruin Zento (Ronaldo x Skorpio), eigenlijk per toeval!

Een collega van Mireille gaf een longeerdemo in Ermelo, nu was longeren niet iets dat echt tot mijn favoriete bezigheden behoorde, maar dit paard in de demo was zo lekker aan het werk.

Vier jaar geleden kwam Chinoeck, mijn huidige merrie, op mijn pad. Ik wist meteen dat het een uitdaging zou gaan worden maar hoe groot die uitdaging was, wist ik toen nog niet. Wat een enorme leerschool is het de afgelopen jaren geweest en geduld en respect naar mijn paard waren de belangrijkste pijlers om op verder te bouwen.

Frustratie, onwetendheid, irritatie, ongeduldig, dat zijn de woorden die in me opkomen als ik aan het rijden van 2 jaar terug denk. Ik deed altijd maar wat tijdens het rijden. Ik had geen idee waar ik precies mee bezig was. Begin vorig jaar hoorde ik van een kennis over Mireille.

Tjsa, en dan hoor je ineens dat je allerbeste maatje, Ymke een Fjordenmerrie, hoefkatrolonsteking heeft aan haar rechtervoorbeen. Dat sloeg in als een donderslag bij heldere hemel. Het was flink schrikken, maar ik ben direct het internet op gegaan om alles op te zoeken over HKO. Ik heb zo nagenoeg alles gelezen wat er over geschreven is en kwam daardoor bij Stal Mireille terecht.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk

Deze website gebruikt cookies om de beste ervaring op de website te garanderen.