Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Hallo, Ik ben Lieke en bijna 5 jaar geleden werd ik verliefd op een foto op marktplaats. Ik had via kennissen de kans een pony te mogen uitzoeken waar ik alles mee mocht doen zodat zij een pony als gezelschap voor hun veulen zouden hebben.

Ik wilde een Haflinger maar droomde altijd over een vosbonte en zo was ik meteen verliefd op Diesel, een kruising halfinger / paint die vosbont is! Hij was 2 toen hij bij mij kwam en via naturel horsemanship hebben we onze basis gelegd.

Toen hij 6 werd ging ik rond kijken voor iemand die les gaf in het rechtrichten. Dat leek me perfect. Tijdens de lessen snapte ik meestal niet wat ik deed maar ik deed wel braaf wat mij verteld werd. Ik kwam vaak helemaal bekaf van mijn pony en als ik de volgende dag thuis alleen wilde oefenen had ik geen idee wat ik nou moest doen. Ik snapte het niet!

Toen ik zag dat Stal Mireille bij ons in de straat kwam te zitten ben ik eens gaan kijken. En ook al snapte ik toen nog niet hoe en wat, ik wilde er graag meer over weten. Mireille nodigde mij uit voor een uurtje theorie en toen zij mij aan de hand van een laptop en een banaan van alles uitlegde vielen er steeds meer kwartjes.

Ik was altijd welkom om te komen kijken en de eerste keer dat ik kwam lesten er 2 dames voor de eerste keer. Eentje reed zelfs op hoog niveau. Allebei totaal verschillende paarden maar mijn mond viel open van verbazing toen ik zag wat er tijdens de les gebeurde. Die paarden lieten ineens hun hoofd zakken en liepen totaal nageeflijk door de bak terwijl de ruiters amper iets deden!

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Dit wilde ik ook!! Voor mijn verjaardag kreeg ik een les van mijn vriend kado en die dag leste ik dan ook voor het eerst in de buitenbak bij Mireille.

Ondertussen help ik heb Anja & Mireille op stal in ruil voor lessen. En zodoende heb ik al bij vele lessen meegekeken en ook zelf al een aantal lessen gehad. Ik heb onwijs veel geleerd in die korte tijd en ben helemaal enthousiast op de manier waarop Mireille les geeft. Ze is heel duidelijk en legt het zo uit dat ik het ook echt snap. Als ik dan thuis alleen aan het oefenen ben, weet ik precies wat ik moet doen.

Dit is wat ik wilde! Ik ben Anja en Mireille ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor mij al hebben betekend, het zijn 2 top mensen. En Diesel en ik weten nu eindelijk hoe we rijden in de bak leuk kunnen maken!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk