Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Ik ben Nancy Raats, ik ben 28 jaar en ik rijd al een aantal jaar op de methode de Bodt. Helaas heeft mijn paard Kalusha na een peesblessure vorig jaar een jaar lang stilgestaan.

Nu was ik de training weer een week of 4 aan het oppakken, maar na zo'n lange tijd eruit te hebben gelegen wilde ik wel weten of ik goed bezig was en hoe ik verder moet gaan. Eerder heb ik ook al een aantal keren les gehad van Mireille en dat was zeer goed bevallen, vooral door de duidelijke uitleg. In overleg ben ik 22 t/m 26 juni 2009 bij Mireille en Anja op stage geweest om weer rustig aan te beginnen. Zowel Kalusha als ik pakten de training weer razend snel op. We hadden het dus nog niet verleerd!

Nooit had ik verwacht na een jaar lang tegenslagen nog echt te kunnen rijden. Kalusha liep soepeler als ooit tevoren en heeft weer even laten zien wat ze kan, GEWELDIG!

Ook heb ik 1x op U-star gereden en 2x op V.V.V. Texel omdat mijn paard nog niet te veel mag doen en deze lessen waren wederom super leerzaam en leuk. Leuk was ook dat Mireille en Anja hun nieuwe puppie Pink net hadden. Ik ben kraamverzorgster en kon ze dus goed ondersteunen met hun weinig nachtrust (haha). Het was een fantastische leerzame en emotionele week en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mireille & Anja hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en leerzame week!

Liefs Nancy

Ps: knuffel aan Pink en succes met de opvoeding van dit wondertje.....

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk