Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Beste Mireille, Even een klein verslagje van een paardenvriendin.

Eind augustus is eigenaar Franky Kinget om zijn paard Quinna gereden richting Nederland bij Mireille. Daar heeft Quinna een maand training gelopen na een beslissing die niet zo evident was, daar wel noodzakelijk omdat Quinna serieus scheef was en dit haar lichaam zo veel spanning bezorgde voor dit heel gevoelig paardje. Van headshaken tot wegvluchten. Alles leek haar evident om die scheefheid te ontvluchten. En dit voor zo een super lief paard.

Nu, twee maand later ben ik het werk van Mireille met plezier aan het onderhouden. Moet zeggen dat dit voor Franky en mij heel wat moed en inzet vergt om dit te doen. Dit omdat Mireille een heel mooi staaltje training heeft afgeleverd. Niet dat er een scheefvrij paard aan overgehouden is (wat tenslotte onmogelijk is na een maand training na al die jaren van scheefheid), neen, wel een stressvrij ontspannen paard die haar zelfvertrouwen teruggevonden heeft en die niet meer shaked. Wat er ook moet bijverteld worden dat dit werk niet zomaar eventjes kan gedaan worden want het rechtrichten volgens het systeem Antoine vergt veel ervaring en voeling en dat met een paard zoals Quinna zeker.

Dus hierbij wil ik Mireille bedanken voor de inzet en de steun die via mail en telefoon gaan in het verder begeleiden met het rechtrichten. De volgende cursus bij jou die er hopelijk snel aankomt zullen we kunnen aantonen dat we Quinna toch netjes doorgereden hebben.

Mireille zoals jij vaak zegt, je bent een topper.

Vele groetjes

Els Germonpré

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk