Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Ons paard Robin staat nu een maand bij Mireille en van een beetje een depressief paard dat niet meer wilde lopen is ze nu op weg naar een vrolijk en levenslustig paard.

Door haar peesblessure heeft ze een hele tijd stil gestaan en daarna mochten wij maanden lang alleen maar stappen. Toen ze weer mocht gaan draven durfde ze er zelf ook niet op te vertrouwen dat ze weer wat mocht doen. En wij waren ook nog bang om haar teveel te laten doen.

Dankzij Mireille is het vertrouwen dat het goed gaat komen aan beide zijden al weer een heel eind aanwezig.

Robin loopt inmiddels weer goed naar voren en wij moeten er heel consequent op blijven letten dat het zo blijft (het blijft een dominante merrie natuurlijk). Ook het "licht" lichtrijden is een belangrijke factor in de "rem" eraf houden.

Inmiddels rijden wij zelf weer op Robin (nog een week onder dagelijkse begeleiding!) en wij hebben er alle vertrouwen in dat het ons straks thuis ook gaat lukken. De Antoine de Bodt methode bleek, naast dat Robin er goed op naar voren gaat en minder snel staakt omdat ze niet meer "valt", een fijne en eerlijke manier om een paard te rijden en die willen wij graag leren. Wij blijven dus straks 1 keer per week voor les bij Mireille komen.

Verder is Robin heel goed verzorgd. Ze mocht vanwege haar blessure niet los of op het land maar Mireille haalde haar er altijd 2 keer per dag uit. Ze gingen dan samen hele einden wandelen door de polder (wij kregen dan een MMSje) en de verzorging was verder ook super. Zowel het Robin als wij hebben er een leuke, gezellige en vooral leerzame tijd gehad. Wij zijn erg blij dat Mireille op ons pad is gekomen.

Groeten van

Monique en Anneke

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk