Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

"Jij bent mijn held!" is wat ik van de week vanuit mijn hart tegen Mireille riep.

Voor het eerst in mijn leven snap ik paardrijden.

Ik doe het al heel lang. En heb altijd het idee gehad dat ik er gewoon geen gevoel voor had. Want echt een handige ruiter ben ik nooit geworden. Ik begreep gewoon niet wat ik nou precies moest doen als ik een paard van de schouder af moest halen. Aan de buitenkant afsluiten, klinkt leuk, maar wat moet ik doen? En nu snap ik het wel! Mireille is in staat mij uit te leggen waarom een bepaalde handeling noodzakelijk is. Wat ik er bij moet voelen en wat het effect op het paard moet zijn. Daarna kan zij mij, bij het trainen, heel concreet aangeven wat ik anders of beter moet doen. En na de les voel ik mij altijd de koningin van de dressuur. Omdat Mireille ook altijd ziet wat er wel goed gaat. Ik heb mijn paard nu bijna 3 maanden. In het begin stond hij eigenlijk alleen maar op zijn achterbenen.

Hij was stijf in zijn lijf en kon niet buigen. Ik heb zelfs op het punt gestaan hem weer te verkopen. Nu is hij de braafste! En heerlijk los aan alle kanten. Naast instructie, rijdt Mireille Pandoer één keer in de week.

Dat maakt dat we een traject, waarvan ik verwachtte dat het 6 maanden zou duren, hebben kunnen terug brengen naar 6 weken.

Mireille, dank je wel!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk