Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Met een hele grote glimlach kan ik zeggen dat de 2 maanden training bij Mireille en Anja de beste beslissing is geweest voor mij en mijn paard.

Carpe Diem kochten we 1,5 jaar geleden en hij was net zadelmak. Met zijn hoogte van 1.80 had ik niet rekening gehouden dat dit wel eens erg pittig kon zijn. Vanaf het begin dat ik hem had voelde het al niet helemaal lekker, maar jah hij was net zadelmak, wat wil je. Verder was hij extreem nerveus.

Hij was extreem links gebogen en hier had ik helemaal geen ervaring mee waardoor het steeds maar erger werd. Zo erg dat ik en mijn paard geen plezier meer hadden in het rijden. Dit uitte in een nog schever paard, geen tempo kunnen rijden, onregelmatig, noem maar op. Er moest iets gebeuren en na goede ervaringen gehoord te hebben over Stal Mireille hebben we besloten om Carpe Diem daar in training te zetten.

De eerste maand heb ik vooral veel meegekeken en heb ik wel al grondwerk met hem mogen doen, dit altijd onder begeleiding. Ook heb ik de nodige theorie gehad, ook niet heel onbelangrijk. Mireille wisselde rijden en longeren met elkaar af. Verder kwam hij de hele dag buiten en had hij voor de nacht een mega grote stal waar hij volop in kon bewegen :).

De tweede maand heb ik zelf de methode met rijden mogen leren op haar paard maar natuurlijk niet te vergeten op mijn eigen paard. Dit was in het begin voor mij en mijn paard erg pittig. Maar telkens kwam er verbetering en kregen we weer nieuwe oefeningen. Wat werd ik enthousiast van deze manier van rijden, Carpe Diem kwam lekker in zijn vel te zitten. hij hinnikte, met longeren kreeg hij praatjes, hij is aangekomen, zo fijn. En wat is rijden weer leuk, ik weet nu wat ik moet doen en waarom. Vol zelfvertrouwen is Carpie zondag mee naar huis gegaan en heb ik gisteren voor de eerste keer alleen met hem gereden wat vooraf erg spannend was! Maar wat ging het goed :), ik heb alleen maar geglunderd van trots, en dit allemaal door een andere manier van rijden en de super goede begeleiding. We hoeven gelukkig niet helemaal afscheid te nemen want we blijven gewoon lessen want we willen nog veel meer van jullie leren!

Dankjewel voor alles Mireille en Anja, we hopen dat jullie nog vele anderen mogen helpen!

Groetjes, Fam van de Ven

 

 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk