Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Begin september 2013 kwam ik voor het eerst op stal Mireille.

Ik had via facebook de advertentie gezien voor een gratis theorieles over rechtrichten. Ik had wel eens gehoord van die term maar eigenlijk geen idee wat het precies inhield dus ik was benieuwd.

 

Van wat ik die middag hoorde gingen er belletjes rinkelen waarom mijn paard op onverklaarbare wijze regelmatig een dik been had. Verschillende keren naar de kliniek geweest, foto's en scans laten maken maar er was niets te zien of te vinden, toch had ze dan een dik been en liep kreupel. Ik maakte die dag gelijk een afspraak om te komen lessen bij Mireille.

De eerste les was ongelooflijk, zo fijn had ik nog nooit gereden! Mijn paard liep zo geweldig en ik hoefde niet meer te kneden in de teugels om haar nageeflijk te krijgen maar ik moest haar gewoon recht maken en haar schouder er recht voor houden, ik kon mijn handen gewoon voor me houden en daar liep ze dan met haar hoofd omlaag! Ik kon het echt niet geloven! Sindsdien ben ik fan en heb ik zoveel meer plezier in het rijden gekregen.

Ik heb nu een goed gevoel over wat ik doe en weet waarom ik het doe. Mireille legt alles zo fijn en duidelijk uit en heeft overal wel weer een oefening voor. Mijn paard is totaal veranderd in haar bespiering maar ook in haar humeur is ze vrolijk en veel alerter.

We zijn momenteel bezig om haar achterbeen er meer onder te krijgen en daarmee betere overgangen te krijgen. In de toekomst wil ik graag weer wedstrijden gaan rijden.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk