Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Voor Mireille en alle paardenmensen :

 

Mijn KWPN merrie en ik kwamen bij Mireille terecht.

Ik was al een jaar op zoek naar antwoorden. Mijn paard Byoux is snel gestrest en was haast niet te rijden. Ze liep continue weg en vertoonde ernstig verzet. Ze kreeg spierpijn en hele erge spierpijn. Ik had totaal geen idee waar ik moest zoeken. Ik wilde Byoux zo graag ontspannen en eerlijk rijden zonder hulpteugels maar ik wist niet hoe. En de klachten werden erger. Ik was voor mijn idee mijn paard aan het verpesten en wist totaal niet waarom ik iets deed en hoe t moest.

Ik begon het internet af te struinen en las veel over het rechtrichten, over signalen die een paard afgeeft en over hoe het zou moeten zijn en voelen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site van Mireille terecht en dat sprak me direct aan.

Mireille begon ons les te geven. Ze is heel duidelijk en weet mijn vragen en onwetendheid om te zetten naar oplossingen en ze leert ons hoe t wel moet. Mireille wil ook dat je het snapt en dat je weet waarom je iets moet doen en ook waarom je het andere niet moet doen. Ze geeft duidelijke handvatten en ze ziet alles. Ze is zeer kundig en professioneel in haar begeleiding.

Mireille is echt onze drijvende kracht geworden. Iedere les boeken we zoveel vooruitgang. Na drie lessen was Byoux in balans en ....wat een verschil ! Echt ongelooflijk ...mijn paardje heeft weer plezier in het werk en kan zich ontspannen, loopt in balans en toont zoveel mooier haar bewegingen!! Zonder dat ik iets met mijn handen hoeft te doen is ze nageeflijk en loopt ze op eigen benen. Geweldig!! Dit is precies wat ik altijd al wilde.

Mireille, ik wil je ontzettend bedanken voor al je kennis en hulp tot nu toe...we zijn blij onderweg naar meer. Deze zomer komen we in training en dat zullen nog veel meer stappen opwaarts worden.
Ik raad Stal Mireille bij iedereen aan......dit is goed voor ieder paard en iedere ruiter. Je stapt erin en je wilt nooit meer terug!!

Mireille bedankt en tot snel in de les !

Liefs Daphne en Byoux

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk