Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Een jong paard is natuurlijk altijd spannend.

We waren goed op weg maar met een sensibel paard kan het wel eens anders gaan. Gelukkig is een geschikte training de sleutel voor de juiste aanpak en oplossing.

In maart nadat ik met Paso een communicatie stoornis had (die paarden laten je altijd weer in de spiegel kijken) heb ik Paso weer tijdelijk in handen van Mireille gegeven. De jeugdige onervarenheid van mijn fantastische paard heeft Mireille weer met tact en beleid aangepakt. Met engelen geduld en veel variatie eerst met grondwerk en ook schriktraining heeft Paso veel geleerd. Typisch is dat hij leert snel. Dat is leuk maar heeft natuurlijk ook een keerzijde. Als het misgaat is dat ook snel. Maar hij wil wel graag leren en dat biedt alle perspectief die nodig is om succesvol te zijn met trainen.

Relatief snel stapte Mireille al weer op veel verschillende manieren op en af. En binnen niet al te lange tijd deed ik haar na. Gelukkig kon ik toen al weer optimaal genieten van mijn kanjer. En het mooiste van alles is dat wij met rijden weinig tot niets hadden ingeleverd. Sterker nog; we konden al heel snel verder bouwen aan onze training. Paso treedt al onder en zijn balans wordt keer op keer beter en bevestigd. Zijn gangen verbeteren en hij draait zijn hoef er niet voor om als hij iets nieuws moet doen. Wat is rijden dan toch leuk. Een paard dat je kunt rijden met je gedachten.  Zelfs Mireille is jaloers en vraagt regelmatig of ze nog een keer met Paso aan de gang mag. Ja hoor dat mag jij wel!

We komen graag naar Lienden Anita en El Paso Blanco.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk