Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Ik ben zoals je dat noemt een echte dressuurprikker...

Als ik Mireille in 1 of enkele woorden zou moeten omschrijven zijn de eerste woorden die in mij opkomen enthousiasme enpositief. Dat enthousiasme wordt alleen maar groter wanneer ze ziet dat haar lessen zijn vruchten af gaan werpen, zo ook bij mij.

Allereerst zal ik mijzelf en mijn paard aan jullie voorstellen. 

Mijn naam is Peggy van Leeuwen en op de foto zien jullie mijn paard Dita, ze is een 6 jarige merrie van Wup uit een Democraat moeder. Ik heb haar als 3 jarige gekocht van de fokker en zelf zadelmak gemaakt.

Ik ben zoals je dat noemt een echte dressuur ‘prikker’ en heb al een aantal keren zelf een paard zadelmak gemaakt en zo ook deze schimmel merrie. Alles ging zeer voorspoedig. Binnen no time zat ik erop en in de zomer dat Dita 4 jaar werd heeft ze een voortreffelijk wedstrijd seizoen gelopen in het L1.

Daarna begonnen de problemen, Dita wilde niet meer voorwaarts lopen, elke keer zo’n handrem gevoel. Allerlei soorten zadels geprobeerd maar dat was het allemaal net niet. Fysio erbij en die vertelde mij dat Dita van nature een wat hogere spierspanning heeft. De manier waarop ik haar toen reed hielp hier niet echt bij. Alles moest veel losser, eigen benen, rechter. Al dat soort termen liet de fysio op mij los. Ik ben toen het internet op gegaan en kwam op de site van Paard&Recht terecht. Via deze site heb ik een clinic gevolgd bij 1 van de collega’s van Mireille, Karmie Stroeve, en na afloop van de clinic adviseerde Karmie mij Mireille. Ik heb haar toen gebeld en de rest is geschiedenis. Ik les nu een klein jaartje bij Mireille en ik heb een heel ander paard gekregen.

Dita heeft dat remmerige gevoel nooit meer gegeven.

Mireille, ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en ik hoop nog veel plezierige uurtjes les met je te hebben.

Groetjes Peggy en Dita

 

 

 

 

 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk