Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Weten wat je wilt met je paard is fijn. Weten wat niet goed gaat is daarbij handig. Maar weten hoe je je doel kunt bereiken is moeilijk...

 

In mijn zoektocht wees een vriendin mij op de website van Mireille. Ik heb toen de theorie cursus gevolgd aangezien ik merkte dat ik ‘maar wat deed’. De conclusie dat Jesse erg scheef is was dan ook snel getrokken. Aan mij om dit te verbeteren. Na het volgen van de theorie wilde ik dit graag in de praktijk ervaren en dus gingen wij in november naar Lienden. “Dit is de eerste keer dat ik je zie lachen tijdens het rijden”, zei mijn vriendin. Ik snapte het! En begon te voelen wat er nou eigenlijk onder me gebeurde en nog beter welke keuzes ik daarbij kon maken.

In januari deel 2 van de theorie gedaan en ondertussen maandelijks les van Mireille.

Mijn scheefheid daar werk ik aan, want hoe kan ik hem rechtmaken als ik zelf scheef ben? Ik kijk dan ook uit naar de lessen van Wendy Murdoch van de zomer bij Stal Mireille.

Als combinatie schieten wij vooruit. Ik wist niet dat zo’n groei in zo’n korte tijd mogelijk was. Het mooiste is dat de mogelijkheden daardoor nog groter zijn geworden. Ik wist wat ik wilde met m’n paard en nu doe ik wat ik wilde....  Dus op naar meer! Mireille ik ben onwijs blij dat jij op ons pad bent gekomen. Dank je wel voor alles ook namens Jesse.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk