Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Een super fijn en een in mijn ogen getalenteerd paard hebben is een droom, maar als je na een aantal jaren nog steeds niet ontspannen nageeflijk kan rijden…….

Dan gaat er toch nog iets niet helemaal goed.

Na een aantal jaren tobben van rijden tot en met werken aan de hand via de academische weg, ben ik terecht gekomen bij Mireille.

In die jaren heb ik allerlei “ervaring” opgedaan, maar steeds had ik het gevoel dat dit “het” niet was.

Steeds hadden wij problemen om ontspannen en überhaupt nageeflijk door de baan te kunnen rijden. Was dit mooie paard dan toch echt te moeilijk voor mij? Daar wilde ik toch eigenlijk niet aan. Om dan toch maar bezig te kunnen zijn met trainen koos ik de weg voor werken aan de hand middels de academische rijkunst.

Na een aantal weken/maanden had ik het idee dat mijn paard hier helemaal niks aan vond. Ze deed super haar best, leek echt talent te hebben, maar voerde meer op de automatische piloot haar “oefeningen”uit dan dat het echt spetterde.

Buiten dat miste ik het rijden enorm, dus besloot ik weer te gaan rijden en hoopte op een wonder? Echter …… de nageeflijkheid was ook nu weer ver te zoeken.

Via een collega hoorde ik verhalen over Stal Mireille. Ik was meteen geboeid door de manier waarop zij vertelde over de trainings methodiek. Ik ben de site van Stal Mireille gaan lezen en besloot een les af te spreken.

Tot op de dag van vandaag ben ik daar zo blij mee.

De eerste les was even wennen, maar na een paar lessen ging mijn paard veel beter lopen en ik leerde voelen en …… genieten!!!!!

De rust die Mireille brengt tijdens de les vind ik erg fijn. Niet te veel zeggen, maar ingrijpen waar nodig. Complimenten krijgen over je paard en over jezelf geeft je weer vertrouwen om door te gaan. Je leert nadenken doordat ze vragen stelt ipv je klakkeloos een oefening uit laat voeren. Maar bovendien leer je voelen, wat gebeurt er nou onder je.

Talieta en ik zijn er even tussen uit geweest vanwege een blessure, gelukkig hebben we inmiddels weer groen licht en staan de eerste lessen alweer gepland!!!

Bedankt Mireille!!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk