Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Tjsa, en dan hoor je ineens dat je allerbeste maatje, Ymke een Fjordenmerrie, hoefkatrolonsteking heeft aan haar rechtervoorbeen. Dat sloeg in als een donderslag bij heldere hemel. Het was flink schrikken, maar ik ben direct het internet op gegaan om alles op te zoeken over HKO. Ik heb zo nagenoeg alles gelezen wat er over geschreven is en kwam daardoor bij Stal Mireille terecht.

Door ervaringen van anderen wist ik inmiddels dat een andere manier van rijden een van de punten was om aandacht aan te besteden. Na een lange mail van mij aan stal Mireille, kreeg ik vrijwel direct een reactie terug. Wat een opluchting toen ik haar bericht las, er is in veel gevallen wat aan te doen waaronder een goede manier van trainen. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en toen wist ik; dit wil ik gaan doen.

De eerste les bestond uit een theorieles direct gevolgd door de praktijk. Wat een verheldering die theorie, de verticale en horizontale balans, heel duidelijk maar ook heel wat om over na te denken, en dan de praktijk. Ymke bleek ontzettend scheef, maar al tijdens die eerste les merkte ik verschil. Ik voelde zo duidelijk een verandering bij mijn paard.... De volgende lessen werd dit alleen maar verder versterkt. De heldere uitleg van de oefeningen, de reden waarom je iets gaat doen en het resultaat dat dat gaat opleveren. Super! Je leert ook echt voelen wat er onder je gebeurt en Mireille vraagt ook regelmatig het hoe en waarom zodat je zelf moet nadenken wat er gebeurt en waarom je iets doet. Ik moet mezelf wel flink resetten qua rijden, ik moet een hele boel afleren en vervolgens weer een boel aanleren, maar wat is het het waard. Ymke doet zo goed haar best en is zo anders gaan lopen. Als ze het moeilijk vindt dan blijft ze een Fjord en dan is het voor mij alle zeilen bijzetten, maar het resultaat mag er zijn. Het moment dat Mireille zei dat ze kippenvel kreeg van de ontspanning die ze bij Ymke zag terwijl ze in draf aan de lange teugel liep, was voor mij een emotioneel moment.. Van de enorme schrik van het HKO bericht en de vraag hoe nu verder, hoorde ik dit... Geweldig!

Mireille en ook Anja, bedankt voor jullie support, de begeleiding en de hartelijke ontvangst die je het idee geven dat je al jaren bij jullie komt! Op naar alles wat nog komen gaat!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk