Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Frustratie, onwetendheid, irritatie, ongeduldig, dat zijn de woorden die in me opkomen als ik aan het rijden van 2 jaar terug denk. Ik deed altijd maar wat tijdens het rijden. Ik had geen idee waar ik precies mee bezig was. Begin vorig jaar hoorde ik van een kennis over Mireille.

Ik ben gaan kijken op de site en zag dat er een gratis lezing stond gepland en gaf me op. Na de eerste lezing was ik super enthousiast! Ik plande meteen een les op U-star om te leren hoe een correct nageeflijk paard onder je hoort te voelen en schreef me in voor de theorie cursus klassieke dressuur & het rechtgerichte paard.

Na de eerste les en de theorie cursus wist ik het helemaal zeker, dit was precies wat ik zocht!

De manier van lesgeven vind ik super fijn! Mireille is lekker duidelijk en ontzettend positief! De theorie achter de praktijk en natuurlijk ook het respect naar het paard toe maakt het heel fijn om bij Mireille te trainen! Ik verbaas me er elke keer over waarom ik dit niet eerder heb geleerd en dat er zo weinig mensen bekend zijn met deze manier van trainen! Sinds ik les bij Mireille heb ik veel meer plezier in het trainen, ik weet waar ik mee bezig ben en waarom ik dingen doe. Het is genieten om bij Stal Mireille te zijn, de rust, de openheid, de eerlijkheid, positiviteit en de mensen geven me heel veel motivatie en inspiratie. Ik kom elke keer weer met een grote glimlach van mijn paarden af!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk